3.11.2015

Halloween 2015

Taas meni yhet pippalot, joita ootin hurjan innoissaa ja suunnittelin viikko tolkulla. Sitte ne kummiski meni, miten meni.... Taas jälleen kerran.

Syyskuun vikalla viikolla tuli viesti kaveriltani Tiitulta, että lähtisinkö halloween bileisiin hänen kanssaan. No tottakai! Bileissä oli pukupakko, mistä innostuin viel enemmän. Aikasemmin oon siis juhlinu pukupakolla ainoastaan vappua. Tosi inspiroivaa siis!

Eka visio tuli päähäni zombin muodossa. Joku kalpeaihoinen, verinen, aivoja syönyt zombinainen halusin olla. Selailin monta päivää kaikenmaaliman nettikauppoja ja etin sopivaa pukua. Vihdoin löyty sopivan hintanen musta "repeytyny" mekko pitsihijoilla. Mittasin itteni kriittisistä paikoista ja tilasin omasta mielestä oikeen koon. Ku sain mekon kotii, se oli himpun verran liian löysä ja sai mut näyttämää lähinnä huono ryhtiseltä mummolta.

Samoihi aikoihi Heidi linkkas mulle torista punasen pirun mekon. Kokeilin heti onneani ja sain sen! Istu just hyvin ja loppujen lopuks olin sitte piru. Tilasin erikseen sarvet ja sellaset pitkät verkkohanskat. Päätin rahaa säästääkseni tekasta hännän ite. Pari tuntia, muutamat raivarit, pari metriä lankaa ja ompelukoneen huudatusta... tadaa! Häntä, joka näytti 5-vuotiaan tekemältä. Sai kelvata.

Lauantai koitti ja laittauduin kotosalla kaikessa rauhassa monta tuntia. Iltapäivästä Tiitulle ja korkki auki! Siitä se sit lähti. Ilta oli lähinnä humalaisten naisten sekasortoa. Alkuilta oli iha kiva. Loppuilta/yö ei menny kyl ees iha kivasti. Noh, aina ei voi mennä suunnitellusti, ei edes joka kerta. Seuraavaks sit juhlii pikkujoului! Muisk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti