16.1.2014

Terve Taaas !

En oo kyl sairas ollukaa. hihi. Vaikkakin muutama päivä ollu saikkuu, ku pää/ajatukset sen verran sekasin, että oli pakko pitää hengähdystauko arjesta. Paljon on tapahtunu mun elämässä ja vielä enemmän tulee tapahtumaan, eikä ne kaikki asiat ole järin kivoja juttuja.. Mutta kyl niistä hengissä selvitään. Ainaki toivon niin.

Muttamutta.. Vähä pätösempii aiheihiin. Yritän "epätoivosesti" värjätä mun fledaa. Tai siis vaalentaa. Täl hetkel on reilu 5cm juurikasvu täysin vaalee (ei ees keltasen sävynen vaikka luulis :O), mut sitte latvat onki sellaset kuluneen oranssit. Oon täl hetkel totaallisen hottis! Juttelin työssäoppimispaikalla työkaverin kans (joka sattuu olee parturikampaaja ammatiltaan) ja se neuvo pitämää taukoo tököteistä noin kuukauden verran ja laittaa sen jälkee toinen värinpoisto. huh! Ihan hirvittää, ku en oo ennen laittan kahta värin poistoo melkee peräjälkee päähä.. Saa nähä onks meikäläisel enää hiuksii pääs kuukauden päästä. :D

Oon myös aatellu alottaa toisen blogin! Iha omalla aiheellaan, ku tää on vaa tämmöstä päiväkirjatyyppistä lässytystä ilman päämäärää. On jo aihekki valmiina (ehkä), mut tarvis vaa sen potkun persuksille, et sais jotaki aikasekski. Linkkailen sitä kyl sit tänneki päin, kuhan saan sen eka "pystytettyä". :)

Ja loppuun viel. Anteeks kuvattomuus. Täytyy petrata!! Saatte kyl kuva postauksii piakkoin. Lupaan!

Heipaheipa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti