23.7.2015

Jättömaa 2015

Oon kuullu puhuttavan Jättömaa festareista ja on ollu sellanen kutina jo pari kesää, että sinne vois mennä kattomaan meininkiä. Tänäki kesänä muutama tuttu oli ilmottanu osallistuvansa kyseiseen tapahtumaan Facebookissa.

Let's go to the Wasteland!
Päätin sitte ilmotusten pohjalta vähä ottaa enemmän selvää tapahtumasta. Mikähän tämä Jättömaa sitte oikein onkaan...? Kotisivuilta saikin hyvää infoa tapahtumasta. Siellä on bändejä, lyhytelokuvia, teatte riesityksiä ym... Vaikutti todella hauskalta ja ihan mun jutulta! Ja mikä parasta, se oli koko perheelle suunnattu.

Ajattelin aluksi, että kerättäis porukka kasaan ja mentäs aikuisporukalla sinne pitämään hauskaa. Kavereiden aikataulut ei vaa millää natsannu, vaikka eka vaikuttiki lupaavalta. Sitte tuliki ilmotus, ettei saatais omiakaa muksuja hoitoon. Eli se suunnitelma kariutui kokonaan.

Kuitenki oli tosi kova halu mennä tapahtumaan. Päätettii sitte miehen kans käyä ainaki pyörähtämäs koko perheen voimin samalla, ku käydään ostoksilla Kouvolan keskustan suunnalla. Kello oli noin kuuden, ku päästii festari alueelle, eikä se harmikseni vaikuttanu (ainakaa enää siihe aikaan) koko perheen tapahtumalta. Ei juurikaan perheellisiä näkyny, vain kaveriporukoita pitämässä hauskaa. Ei sitte viititty sinne jäädä vaunuilemaan.

Mutta hauskalta se näytti! Sinne on päästävä! Lisään sen ehdottomasti kalenteriin ja ensvuonna sinne sitte porukalla hauskaa pitämään! Toivottavasti käy sillon parempi tuuri, ku tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti