26.7.2015

Kotkan Meripäivät 2015

On ollu vähä kiirus viikonloppu, mut ehittiin ku ehittiinki Meripäivil pyörähtää! Oli siinäki reissus aika tiukka aikataulu, ku päästii nii myöhää liikkeelle, et kaupat meinas nokan eest mennä kiinni. Piti siis viel kauppaan ehtii kojukierroksen jälkee.


Meripäivät oli järjestetty tänä vuonna eripaikassa, ku normaalisti. Normaalisti ne on satamas ja tänä vuonna ne oli Sapokassa. En tiiä tarkkaan, mikä satama jne, ku en oo oikee perehtyn Kotkaan. Sapokassakaa en ollu ennen lauantaita koskaa käyny. Ja se oli henkeäsalpaavan kaunis paikka!


Aivan uskomaton puistoalue kaikkien vesijuttuineen ja puiston penkkeineen. Mies selitti niistä lampuista siellä, kuinka ne loistaa nätisti illalla. Täytyy kyl ehottomasti päästä sinne hämärän aikaan. Ja muutenki sinne on mentävä omalla ajallaan vaan nauttimaan siitä paikasta.

Otin jopa muutaman kuvan sieltä. Iha vain tätä varten, että säkin, joka et ehkä siellä ole käyny, haluat siellä käydä! Voisin jopa kuvitella sen olevan lähes täydellinen paikka pikniktreffeille! Uh!

Mutta mutta... Jos hyvää niin on huonoakin. Huonoa on ensinnäkin mun iha karsee vessahätä, joka iski siinä kävellessä siellä puistossa. Sellaseen ulkovessä-hässäkkään En mene selvinpäin! Se siis pilas vähä hauskuutta ja toinen juttu oli ne kojut. Joo iha perushuttuuhan siel oli, mut oikein missää ei ollu kunnon hintoja. Eikä siinä väkimassassa jaksanu alkaa tutkimaa joka kojuu erikseen. Yks koju oli, mistä olisin ehottomasti halunnu ostaa korun, mut eipä ollu myyjää just siinä kojussa. Joten se siitä sitte ja lähin sieltä taas tyhjin käsin.

Oli se silti käymisen arvonen paikka ja enskesänä uudestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti