25.9.2013

Naiset.. ja Cosmopolitan.

Alku viikko on menny älyttömän nopeest. Töissäki on vaihteeks viihtyny, ku on energiaa riittäny. Töistätöistä ei oo vielkää varmaa tietoo, mut saatan päästä jouluapulaiseks, jos hyvin käy. Toivossa on hyvä elää, sano lapamato.


On ihana herätä aamulla siihe, ku Pauli menee tekee mulle aamupalaa (ihana mies!) ja Däni loikkaa sänkyyn herättämään. Kauhee viuhtominen, nii en saanu ees hyvää kuvaa. Eikä muuten luovuta, ennenku avaan silmät ja alan rapsuttamaan sitä.


Tää viikko ollaaki menty töihin vilposessa ja pilvisessä säässä, mutta ei se menoa haittaa. Itseasiassa nautin vaan siitä. :)

 Saatiin Nooran kans maanantaina vihdoin aikaseks nähtyy ja käytii keskustassa vähä pyörimässä ja kahvilla. Molemmat oli kyl nii väsyksis, et meininki oli lähinnä koomailua. Joka tapaukses oli tosi mukava nähä ja jaksettii me jotain höpissäkin.

Coffee Housessa on kyl ihana käyä kahvilla (ainaki Kouvossa). Tunnelmallinen musiikki ja viihyisä sisustus. Tykkään kyllä siellä käydä, vaik kahvi sais maksaa vähemmänki.


Tänään se tuli! Uusin Cosmo! Whiii! Pitihän siitä oikein kuva tänne ottaa, ku oottanu jo innolla, millon se postiluukusta oikein tipahtaa. Ei siin kyl kauaa nokka tuhise, ku se on kannest kanteen luettu. Tietysti viimisestä sivusta alkuun päin. En tiiä/muista, mistä tuo tapa lähti, mut luen kaikki lehet aina "väärin päin". Sarjiksia ja muita semmosia lukuun ottamatta tietysti.

Noo, eipäs mulla muuta tällä kertaa. Ja nyt Cosmon kimppuun. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti