28.9.2013

Rauhallinen viikonloppu

Päätettiin sit miehen kans olla tää vknloppu selvinpäin pitkäst aikaa. Eilen oli leffailta. Katottii pari ihan hyvää pätkää ja syötiin masut täyteen herkkuja.

Eka katottiin The Oz Great ja Powerful. Se oli tosi hyvä. Tirahti pari kyyneltäki lopussa. Se apina oli kyl ihan paras. Sai nauraa sen toilailuja. Odotin kyl siit vähä erilaista, ku en oo sitä alkuperästä nähny, enkä tienny, miten se juoni menee. Aattelin, et se on sellanen Liisa Ihmemaassa tyyppinen seikkalu, missä tyyppi etsii tietään kotiin ja tapais matkalla outoja asioita ja henkilöitä, mut se oliki sellain taistelu hässäkkä hyvän ja pahan välillä. Silti - niinku äsken mainitsin - se oli hyvä leffa. Suosittelen.

Sit me katottiin Straight A's. Siitä en tiennyt mitään ennenku laitettii pyörimään. Kerto perheestä, jonka mies oli työmatkalla ja samaan aikaan entinen narkkari veli tupsahtaa käymään visiitillä. Muutan juonen käänteen jälkeen tulee surullinen/onnellinen loppu. En viitsi liikaa paljastaa. Suosittelen sitäki vaikka oliki sellanen lällydraama leffa. Silti ihan jees.

....

Tänään "aamulla" tein meille kunnon ruuan. Kuten aikasemmin oon kertonu, en oo mikää kokkikolmonen, joten mun ruuanlaittotaidoilla siitä tuli oikein kaunis ja maukas ateria, vaikka itse sanonki. :D


Siihen kuuluu lihapullia, kananmunaa ja pastaa kermakastikkeessa. Helppoa ja herkullista. Ois kiva syyä sen kans jotain salaattii, mut se oli päässy loppumaan.


Siin iltapäivästä lähettiin käyttää Däni uimassa, ku oli suht hyvä ilma ja vesi uimakelpoista. Poika osaa jo suhteellisen hyvin mennä pyörän vierellä, vaikka alku häsläys on viel aikamoinen. Pauli sen kans on pyörällä menny. Itte en oo viel uskaltanu, ku ei se oikee 100% nätist vierellä mene.


 Rannalla se hyppäs heti veteen uimaan ja sen jälkee leikittii kaikenmaailman keppien kans, mitä löydettiin. Meijän Dänille ei mitkää pikkurisut kelpaakaa, ;) Hyvä et itte jaksoin tota kannatella nii tää repii ja kantelee sitä niinku ei mitää. On se kova jätkä!


Siellä rannalla on kyl ihan älyttömän kaunista. Ainaki näin syksysin. Pakko on joka kerta näppästä muutama kuva. Siellä kyl viihtyis vaikka kuinka kauan, kun on hyvä ilma.

Tääki ilta menee leffojen parissa. En oo viel päättäny, mitä leffoi, mut jotain kummiski. Huomenna tuleeki sit kavereita käymää kahvilla. Mukavaa viikonloppua teille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti