29.9.2013

Viikonloput on liian lyhyitä...

Eilen ei sit katottukaa leffoi vaan American Horror Story: Asylym loppuun. Meni siin pitkälle yöhön, mut pakko se oli kattoa. Ei se ykkös tuottista voita, mutta jännä joka tapauksessa. Juoneltaa siis aivan eri, ku ykkönen. Kertoo mielisairaalasta 60-luvulla. En millään malttais oottaa kolmos tuottista. Ymmärtääkseni se liittyy jotenki noitiin. Huisin jännää!

Eilen mainitsemani kavereitten kahvittelu piti osittain paikkaansa tänää. Kyllä kavereita tuli käymään kahvilla, mutta kyseessä oli eri ihmiset, mitä eilen tarkoitin. Däniki osas käyttäytyy ja oli kyl onnessaan, ku pääs 6v tyttösen kans leikkimään pallolla sun muilla leluilla.

Päästiin vihdoin eroon meijän "jumppalaitteista", mitkä on ollu meijän varastos keräämäs pölyy. Kyseinen perhe, joka kahvilla tänää kävi, hakee sen pois ensviikolla. Helpottaa kovasti viimestää sitte, ku saadaa muutto aikaseks täs (toivottavast) lähiaikoina.

Lolololooo.. Huomenna taas sorvin ääreen ahertamaa. Sais nyt pysyä innostus yllä.. Se meinaan uhkaa päästä laantumaan, ku rahatilanne on niin tiukka, et alta pois. Jos oisin samas paikas ihan töissätöissä nii olis paljo kivempi käyä siellä. Kyl se pientä lohtua antaa, et on vaan vuos jälel. Jos sen jälkee rahatilanne hellpottas, ku ei tarvi elää opintotuella. Se kun ei meinaa riittää mihinkää..

2 kommenttia:

  1. Heippa =) liityin lukijaksi! tykkään lueskella kaikenlaisia blogeja ja sun on kivanoloinen! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! :) Kiva, että tykkäät!

    VastaaPoista