13.10.2013

Kynttilöitä ja kuumeilua

Tääki viikonloppu (niinku melkein kaikki nykyään) on menny rauhallisesti kotona köllöttäessä. Eilen olin taas yksinää kotona, ku Pauli oli laittaas taas niitten porukoitten autoa. Nyt se on aika pitkälti korjattu, onneks.

Sain siinä sit yksin ollessa inspiksen nauttia syksyisestä pimeydestä kynttilän ym. valossa. Soitin sit miekkoselleni, että tuo kotii tullessaa lamppuöljyä, että saan myrskylyhtyyn tulet. Tein meille romnattisen illallisen ja sekin nautittii kynttilän valossa.


Romanttiseen illalliseen kuului kanaa, pastaa kermakastikkeessa (johon lisäsin pippuria ja currya) ja kaupan yliterveellistä italian salaattia. Kyllä maistui, vaikka sitä curryä lorahti aika paljon. :D


 Meijän myrskylyhty! Ihanasti antaa tunnelmaa. Sisällä oli hienoinen öljyn tuulahdus hetken aikaa, mut ei nii tuju, etteikö sisällä voisi tuota polttaa.


Patsilla on toinenki myrskylyhty, mutta sitä ei eilen laitettu tulille. Se on hieman valkoista pienenpi ja sellainen jännän vihreä. Yhtä ihana sekin kyllä. Tollaseen tavalliseen lyhtyyn kannoin kynttilän samalla, ku tupakalla kävin. Niitä meillä on tällä hetkellä vain yks, mutta haluisin hankkia paljon paljon enemmän. Niin kauniita kun ovat. Tosin toi meijän musta tarvis vähä putsausta, ku päässy pölyyntymään. :D


 Tänää minuun sit iski muutama tunti sitte kauhee kuume! Eikä siis mikä tahansa kuume vaan pentu kuume! Aijai, ku ois elämäntilanne sellainen, että vois toisen koiran ottaa.. Mut täl hetkel toisen koiran ottamisessa on enemmän niitä miinus puolia. Ensinnäkin toi meijän Däni on viel pentu itekki ja tilaa ei oo ajasta puhumattakaa toiselle koiralle.. Todella harmi! Ehkä sitte, ku oon koulun käyny loppuun ja Däni alkaa olla siin 3v vanha, nii katotaa sitä sitte uuestaa. Kyl mä sen toisen koiran viel ittelle hankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti