24.9.2015

#girlsnightout

Huhhui! Melkein 4kk ja tää mamma pääs radalle! Olihan se mutkien takana, mut sain sit suunnitelmat kohdalleen ja viime perjantaina menin sit myynnin puolen koulukavereitten kans vähä juhlimaa. Kyllä oli jännäkakka housussa, ku ajettii sinnepäin. Ei oltu yli vuoteen nähty. Oli siis pakko korkata jo autossa. Ha!

Hauskaahan tuo oli! Aluks kaikki oli vähä hämillään, mut kyl me siitä sit rentouduttii pikkuhiljaa. Sinne tuli sit jossaa vaihees lisää porukkaa ja syttyi pieni väittely siitä mihin baariin mennää, monelta mennää ja ketkä on ees tulossa. Perus settii siis! Päästii onneks yheisymmärrykseen ja päästiin jopa lähtee liikkeelle 11 aikaa.

Mentiin ensin BarQ:hun. Oli tarkotus pelata biljardia pari erää, mut kaikki pöyät oli varattuja. Päätettii siis vaa juopassa ne yhet naamariin ja jatkaa matkaa. Glub Touba kutsu jo meitä tanssimaan! Sinne siis! Siellä sitte loput porukasta luovutti ja lähti. Jäätii Neean kans kahestaa. Se tosin oli alkuperänen suunnitelmaki, eikä sen takia harmittan yhtää. Mukava oli jutella toistemme kuulumiset "rauhassa" ja tanssia hyvän musan tahtiin. 

Pilkun aikaa lähettii sit Hesen kautta Neealle yöks. Kyl me siin yritettii vähä jatkoja keksiä, mut ei onnistunu. Matkalla pelastettii yks rivitalo tulipalolta ja nähtii Palomiehiä, oijoi! Eli kaikenkaikkiaan aivan loistava ilta/yö/aamu! Ehottomasti joskus uusiks! Mieluusti aikasemmin, ku vuoden päästä! Muisk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti