8.8.2013

Halojaa, ostakaa kalojaa!

Onpa ollu pitkä aika olla kirjottamatta! :O Viime vknlopustaki piti rustata, mut ei vaa tullu kirjotettuu. Viikot meneeki lähinnä töissä ja kotona lähinnä nukkuessa. Miten voiki työpäivä vetää nii mehut pois, et tekis miel vaa nukkuu koko ajan?:D Se on varmaa se jatkuva kävely ja kestopirteys.. :D

Mut mut.. Viime viikonloppu oli aika mukava! Mentii Paulin kans viime lauantaina Heidille ja Janille istuu iltaa. Otettiin Däni sinne mukaa, ku sai siel juosta niiden koirien kans vapaana pihalla, ku asuvat omakotitalossa.

Siinä sitte aloteltii pikkuhiljaa ja meikkailtii, tanssittiin ja jauhettii niitä näitä. Lähettii siin ehkä ysin aikaa pyörillä yhteen autotapahtumaan. Siel oli ihan jees meninki, vaikkei kukaa oikee popittanukkaa kunnol, nii se oli pettymys sinänsä. Sielt sit lähettii vissii 11 paikkeilla takas Heidille ja Janille jatkamaa iltaa. Siin sit saunottiin ja höpistiin ja tanssittiin ja juotiin ja syötiin jajaja sit tuli väsy ja meikä nukahti.. HAHAHA!

Sunnuntaina ei onneks ollu kummosta rapeloo (ainakaa mulla:D), mut väsy tais olla kaikilla. Päivä meniki jumittaessa ja lähettiin siin sitte iltapäivällä kotia kohti.

....

Eilen sit haettii meijän pyörät, jotka jäi, ku ei autoon mahtunu. Däni vei niin paljo tilaa. :D
Tuli vaan pienii mutkia matkaan, ku mopopojat pelleili siin meijän auton ees, ku ajettiin hakee niit pyörii. Sit ku Pauli pääs ohi ja jarrutti risteykseen nii yks niist pojist päätti pamauttaa meijän auton perään. Siin lenteli kengät ja kaikki. Autolle ei käyny mitää, mut mopos oli roikkuvii osii ja pojat polvi oli aika nätisti auki.. Helvetin mopoilija, ku ei ne osaa ajaa! Kuka niille oikee myöntää kortit?!

....

Tänää oli papan synttärit. Soitin sille ja se petty, ku ei menty käymää. Mennää sit huomenna, ku töistä pääsen. Sen jälkee voiski taas grillailla samalla porukalla, ehkä.. Kattoo sitä sit huomenna.

Nyt nukkumaa, että jaksaa taas hymyillä ja illalla jammata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti