26.8.2013

Liikaa vapaata!

Kolme päivää vapaata ja nyt on jo rytmit miten sattuu.. Heräsin meinaan tos puol neljän aikaa iltapäivällä. Siis juurikin niinku suunnittelinki. Pitää vissii pyytää illal Paulilta nuija nukutus, et nukkuis ees muutaman tunnin ensyönä. ;) Aamulla sit puol unessa raahautua töihin ja töitten jälkee toinen raahautuminen Nooralle kaffeelle. Täytyyki muistaa ottaa kotivaatteet töihin mukaa ja pleikkapeli, minkä ostin Nooralle. Työvaatteis ei oikee viitti käppäillä pitkin Kouvolaa. :D

Käytiin Dänin kans eilen pitkäst aikaa tarhalla. Kaveri halus testaa, miten meijän koirat tulee toimeen. Sillä on sellanen Suomen lapinkoira narttu. Kyl ne siel oikeen mukavast leikki keskenään, vaikka Däni oli selväst innokkaampi juokseen, ku ne narttu. :D Se nyt ei shokkina tullu, ku Dänii innokkaampaa koiraa saa hakea.


Niistä oli kyl hankala ottaa kuvia. Varsinki, ku mul on suhteellisen kökkö kamera tos Lumias. Muuten se kyl kelpaa, mut vähänki ku liikkuu nii heti on sumea kuva.. Toi yks oli ainut onnistunu kuva koko tarharetkestä. Onneks ees yks. Ja on musta niin hieno kuva, et se pääty mun koneen taustakuvaks. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti