20.8.2013

Minun maanantai

..On tänään! Aamusta asti vaikeuksia töissä. Ensin matot kiusas minuu, eikä tykänny mennä ollenkaa, niinku oisin halunnu. Sitte kassa kiusas minuu ja lopuks viel, ku laittelin lakanoit, olkapää naksahti mukavast ja meinasin huutaa ääneen kivusta. Onneks se pienen levähdyksen jälkee suostu toimimaan taas kivuitta. Että sellanen töipäivä! -.-

Töistä päästyäni menin autolle, ku Pauli oli oottamas mua siin työpaikan lähel parkissa. Istuin kyytiin ja höpisin niitä näitä samal, ku laitettii turvavöitä ja kappas... Auto ei lähtenykää käyntiin. Siin sit ooteltii jonku aikaa, et kone jäähtyis ja se lähtis taas käyntii, mut mitää ei tapahtun. Onneks toi sammuilu ja muu tottelemattomuus todettiin jo viimeviikolla ja Pauli tilas uuden osan. Ja se osa sattu just tänää tulee postist ja se sattu olee Paulilla mukana. Pauli sit päätti vaihtaa sen siin parkkipaikalla, ku ei oikee muutakaa voinu siin tilantees. Me sit viihyttiin siin parkkipaikal semmonen tunnin verran.

Sit ku viimenää kotii päästiin, mikro päätti irtisanoa itsensä. Pauli sit ränkkäs sit jonku aikaa nii suostu se taas toimimaan. Mä en ainakaa enää koske koko kapistukseen. Räjähtää viel!

Nyt ei oo onneks enää tapahtunu mitää kamalaa, mut täytyy koputtaa puuta, ettei sattuiskaa. Ainakaa mitää kauhean kohtalokasta.

Toivottavast huomenna on taas hyvä päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti