22.6.2013

Juhannuksesta

Olipa mahtava reissu! Meni siinä tovi ettiessä rantapaikkaa, missä ei oo mökkii lähel tai mitää isoa tietä, että voi pitää Dänii vapaana. Löyty kummiski sellainen todella rauhallinen ja kaunis paikka läheltä Heinolaa.

Sinne sitte telttaa pystyyn ja grilliin tulet. Ja tottakai korkattiin ekat ölveröt melkein samantien. Däni oikein nautti, ku sai metässä vapaana olla ja sai mennä uimaan. Vedestähän se ei meinannu aluks pois tullakaa. :D
Illalla iski vasta todellisuus, kuinka paljo niitä ötököitä oikeen oli. :O Ihan järkyttävä määrä. Onneks tajuttiin ottaa OFFii mukaan ja niitä hyttyskiekuroita. Niillä ne aika hyvin katosiki. Kaikistä hyödyllisin oli kyl meijän notski, mikä tehtiin meijän grillin päälle.

Siellä me sit syötiin ja juotiin ja nukuttiin parisen yötä. Däni oli ekan yön jälkeen niiin väsyny. Ei jaksanu oikee tehä mitään. Oli nääs vartioinu meijän telttaa koko yön ja oli ihmeissään siitä, ku ei oo ennen yötä ulkona ollukaa. :D Reppana.
Mutta meillä oli todella onnistunut juhannus ja hääpäivä. <3 
Jäi reissusta olutta jälelle, nii eiköhän me tässä kotosalla tänään juhlita pikkasen lisää, ku on meijän vuosipäivä tänään. ;)

Joten Hyvää Jussia Kaikille, ehkä vähän myöhässä, mutta tulipahan toivotettua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti