26.6.2013

Whii!

Atk on kyl koulussa lähteny hyvin käyntiin. :) Ollaan harjoteltu (kerrattu) Word juttuja ja tänään oli koe. Ja meikähän läpäs sen! Ei se kyl ollu ees vaikee.. Ei tarvinu sisäistää eikä mtn muutakaa nii kauheen hankalaa.

Koulun jälkee Nooran kans käveltii keskustan Bubiin pelaamaan bilistä. Sen kunniaks lähinnä, et selvittiin koulupäivästä kamalassa helteessä.. Kyl tuntu matkalla, et meikä delaa ku aurinko paahto täydellä teholla. Viel harmikseni unohin hattuni aamulla kotiin, nii piti sitoa Nooran paita päähän. Aurinko ei nääs tykkää musta ja meinaa tulla huono olo ilman hattuu ja aurinkolaseja..

Bubissa otetti hurjina tyttöinä kokikset (ihana helpotus paahteen jälkeen<3) ja ruvettii kiskomaan palloja pusseihin. Eihän siit mitää aluks meinannu tulla, mut kyl me saatiin pelattua muutama erä ennenku mun mies otti mut töistä tullessaan kyytiin.

Biliksen pelaaminen on yks parhaista ajanviettotavoista, kuhan vaan on suht saman tasonen kaveri pelaamas, eikä ota turhan tosissaan. Sellasten kans on astetta ärsyttävämpi pelata, jotka nussii pilkkuu, eikä muutenkaa osaa ottaa peliä pelinä.. Voisinhan mäki tosissaa ottaa, jos vaikka rahasta pelataan, mut muuten siin ei kyl oo mtn järkee. En mä siinä siis mikää mestari oo, mut huomaa täs puolen vuoden sisäl, mitä sillon tällön on käyny pelaamas, kuinka kehitys on ollu iha päätähuimaavaa. :)

Pööhhh.. Oisin laittanu rotista kuvia, mut en saanu otettuu niistä yhtäkää onnistunutta.. Ehkä mä viel joskus onnitun siinäki. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti