19.7.2013

Ikävä!

Kylläpä pari viikkoo meni nopeaa! Vähä turhanki nopeaa! Siskon perhe tuli ja lähti.. Mut pariin viikkoon mahtu paljon toimintaa, hauskanpitoa ja kiukkuamista. :D

Ma 8.7.  Mä oottelin innoissani koulun jälkeen Joannan ja muitten tuloa. Juoksin tietokone-ikkuna väliä monta tuntia, ku en malttanu paikoillani pysyä. Sitte iltasella näky, kuinka Corolla kurvas pihalle ja mä ampasin kengät jalkaan ja juoksin pihalle. Joanna tuli autosta ulos ja molemmat purskahti itkuun ja halattiin. Se oli ihanin tunne aikoihin. Nähä oma sisko kolmen vuoden jälkeen. Sitten Henry sai parkkeerattua auton ja näin ekaa kertaa siskoni pojan, Hugon. Aivan ihana 2v pikkupoika, joka viel hetken ujosteli. Sitten Henry tuli ulos autosta ja pääsin halaamaa sitäki. Sitten kättelyt mieheni kanssa ja kaikki mentii sisälle kattomaa Dänii, joka omaan tapaansa oli innoissaa, eikä malttanu hetkeäkää paikoillaa pysyä. Ilta meniki sitte rupatellessa ja tutustuessa. Päätin sitte siin illalla, etten mene kouluun pariin päivään ja laitoin opelle s.postia asiasta.

Ti 9.7. Tuli nukuttua puolille päivään ja siinä aamukahvilla tehtii vähä suunnitelmia ajalle, jonka ne meillä meinas olla. Siitä sit jossaa vaihees lähettii tankkaamaa autoja ja kaupoissa hakemas sapuskaa. Sit lähettii uimarannalle. Henry ja Joanna ei uinu, mut Hugo sitäki enemmän. Se oli iha innoissaa ja räpiköi menemää ison leluauton kanssa. Mieheni kans käytii pulahtamassa ja sit syötiinki eväitä ja takasin meille. Siinä se päivä sit meniki ja illalla ihmeteltii, et päivä menny nopeaa.

Ke 10.7. Mentiin porukalla THE Veturiin. Siihe suurensuureen kauppakeskukseen Kouvolassa. Muutama tunti siel Joannan kans pyörittiin, eikä löytyny mitää muuta ku Hugolle lelu. Miehet lähti omille teilleen, eikä nekään oikein mitää löytäny. Se siitä Suuuuresta ostoskeskuksesta! Illalla Joannan kans meinattiin mennä tanssimaa baariin pitkästä aikaa vuosiin, mutta pitkän harkinnan jälkeen mentiinki vaa paikalliseen parille ja Henry ajelutti meitä vähän aikaa sen jälkee. Oli mukava tehä pikku esittely paikoista, missä mä tykkään viettää aikaa ja muutenki näyttää, missä on mitäki.

To 11.7. En muista yhtään, mitä päivällä tehtiin.. Kai me silloin vaa oltiin ja nautittiin toistemme seurasta.

Pe 12.7. Oli kirppispäivä. Kierreltiin Joannan, Henryn ja Hugon kans kirppiksii ja muita halpoja paikkoja. Oli kyl tosi mukavaa. Joanna löys itelleen laukun. Illalla oli miesten vuoro käyä paikallisessa. Joannan kans katottii netistä hölmöjä videoita sillä aikaa. Olihan miehillä kuulemma ollu iha rattosaa. Ei ne kyllä kauhean humalassa takasin tullu.

La 13.7. Tekemistä riitti tälle päivälle! Henry lähti jo aamulla yhteen autotapahtumaan, jossa se osallistu paineentestaus kilpailuun (tai mikä lie:D) Ja me mentii porukalla sitte perässä, kuhan päästiin sängystä ylös. Siinä iltapäiväst mentiin kaupan kautta Tykkimäen huvipuistoon. Siellä oli paljon porukkaa ja Hugo oli innoissaa kaikesta autoihin liittyvästä. Harmi vain, että Hugo oli liian lyhyt moneen laitteeseen, ettei päässyt, kun muutamaan... Mutta loppujen lopuksi oli hauska päivä vaikka kaikki oli vähän kiukkusia, kun oli turhanki kuuma.

Su 14.7. Piti mennä käymää papalla, mut ku soitin sille nii se ei ollu kotona. Päätettiin sit siirtää sinne menoa maanantaiks. Mun isosisko Hämeenlinnasta oli yrittän soittaa meille kaikille koko päivän ja sit ku sai Joannan kiinni, nii sano että tulee käymää. Siin me sit kaikki siskokset oltiin kasassa illan ja muisteltiin vanhoja ja muutenki juteltiin. Oli kyl mukava ilta!

Ma 15.7. Pääsin vihdoin kouluun asti! Koulun jälkeen mentiin käymään papalla ja se oli kyl tosi innoissaan Hugosta ja höpötteli Henryn kanssa autoista. Siellä sit istuttiin monta tuntia papalle seurana ja illalla mentiin vasta takas meille. Mun mies ei ollu mukana, koska oli töissä ja se oli myös vähän kipeä, nii en viittiny sitä mukaan ottaa.

Ti 16.7. Vika ilta, kun Joanna sun muut oli meillä.. Nukuin pommiin koulusta, vaikka minuu yritettiin herätellä.. Se hieman harmitti, mut en antanu sen häiritä vikaa päivää. Mentiin porukalla läheselle lammelle grillailee ja tuuli oli aikamoinen. Däni ja Hugo kävi uimassa ja Dänipoika oli tosi innoissaa, ku pääs vapaana juoksemaan. Illal katteltii leffa ja mentiin nukkumaa.

Ke 17.7. Lähin aamulla itkien kouluun. Oli ihan hirveä olo, koska Joanna+muut lähti pois koulupäivän aikana. Oltiin sovittu, ettei mitään nyyhkyhyvästejä, koska se ois ollu liian vaikeaa meille molemmille. Pitelin sit itkua koko päivän vaikka se olo välillä helpottikin, kun sai muuta ajateltavaa. Kauhea päänsärky siitä kyllä tuli.. Koulun jälkeen menin kaverille kahville ja mies tuli sieltä mut hakemaan. Kotii päästyä aloin iha hirveeseen itkuun, joka ei meinannu millään loppua. Oli tosi outoa koko päivän, ku iha hiljasta, ku ei ollu Hugoa yllyttämässä Däniä leikkimään ja muutenki puuttu se koko aikanen puheensorina...

To 18.7. Vika koulupäivä. Olo vähän helpotti enkä ollu enää nii hysteerinen vaikka ikävä paino vielki päälle. Sain puhuttua open kanssa mun poissaolo jutut selviks ja nyt on hyvillä mielin alottaa ma työssäoppimisen. Illal haettiin rotat takas kotiin ja kaikki tuntu olevan taas "normaalisti" ja arki oli tosi tervetullut.

Tänää pe on kaikki suht ennallaan. Vähä jännittää ma alkava työssäoppiminen. Meen läheiseen tavarataloon ja siellä pitäs viettää aikaa sellaset reilu 3kk. Toivottavast kaikki menee hyvin! Ikävä on vielki suuri ja mietin koko ajan, millon nähää Joannan kans seuraavan kerran. Toivottavast pian! Ainakaa ei saa mennä toista kolmea vuotta, ennneku nähään. Se nainen on tärkeintä mulle ja yks maailman rakkaimmista ihmisistä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti