28.7.2013

Pienissä häissä

Olipa kliseinen otsikko ja tuota lausetta tuliki kuultua eilen enemmän, ku riittävästi. No, ei ne kyl järin isot häät ollukaa.

Mentii sinne "vähä" myöhässä, ku Saappi ei suostunu lähtee käyntiin. Pauli sit sen kans tappeli jonku aikaa ja loppujenlopuks päästii siin neljän hujakoilla lähtee.. Hieman harmitti, ku tahdon -osuus ja riisien viskely jäi näkemättä ruuan syönnistä puhumattakaa. Mut saavuttiin kummiski paikalle, mikä oli pääasia.

Siellä oli kyl nättiä! Kaikki oli hääparin näköstä ja todella onnistunut koristelu. Yhessä huoneessa oli ruokailu+kahvittelu, ja muuttui illemmalla karaokehuoneeksi. Toinen huone oli discohuone, jossa pääsi tanssahtelemaan. Discohuoneesta löyty myös juomingit siinä illalla sitte.

Aika paljon oli mielestäni turhaa odottelua, mutta olihan siellä välillä toimintaaki. morsian ryöstettiin ja sulhasen piti anoppien avustuksella "pelastaa" morsian takaisin itselleen. Sitte hääparin piti tehdä yhessä viihyttäviä tehtäviä. Oikein mukava meininki, vaikka kaaso (en minä) välillä vähä sekoilikin. Saipa silleki nauraa, ku välil ei ees tienny, mitä pitää tehä.

Loppu ilta meniki siideriä juoden ja tanssien discopuolella. Oikein rattosat ja onnistuneet häät. :)
Olis mulla kuviaki, mutta jäi lupa pyytämättä, nii en viitti niitä tänne laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti