26.7.2013

Metsäretkellä

Olipa mukava käyä Dänin ja Paulin (mieheni) kans mettässä leikkimässä. Sai Däniki vapaana juosta. Mentiin pyörillä läheiselle lammelle, missä uitetaan Däniä. Se osaa jo suht nätist mennä pyörän vierellä, vaikka pari kertaa vaan ollaa kokeiltu. Kovaa kyllä mennään, mut Däni ei välitä yhtää vastaantulioista. Tälläki reissulla tuli kaks räksyttävää pikkukoiraa vastaan, nii Däni vaa juoksee ohi, niinku ei ois huomannukaa.

Däni oli iha innoissaa, ku perille päästiin. Harmi vain, et siel oli joku perhe kalastamassa, nii ei voitu iha normaalisti olla. Kävin sit kysymässä niiltä, et saisko Däni olla vapaana, ku on iha kiltti ja juoksentelee vaa ympäroonsä. Niille se kävi ja päästettiin Däni irti. Sit se oliki kauheeta, ku Däni vähä kävi niitä haistelemassa. Ei ees yrittän hyppii tai muuta vastaavaa, mitä se yleensä tekee. Kävi vaa lähinnä tsekkaas et ketä siel oli. Piti sit hakee Däni takas hihnaan ja mennä kauas lammesta, et pystyttiin päästää se taas vapaaks.

Däni kyl tykkäs olla siel mettäs, vaikkei uimaan päässykkään. Tossakin kuvassa se vaanii perhosta, jonka se äkkääs siin juostessaan. Me sit istuttiin Paulin kans, kuunneltii musiikkia ja heiteltiin keppiä Dänille.

Oli oikein rattosaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti