26.7.2013

Onneks on viikonloppu!

Huh, onpa ollu kiireinen viikko. Ei oo kauheest ehtiny koneella istua, mutta toisaalta se on hyvä vaan. Vähä vaihteluu mun arkeen, ku pelkkä sosiaalinen media.

Ti-to menin sinne kaverille, missä mieheni auttaa piharempassa. Siel sit istuttiinki koko päivä ja illal pääs vast kotii. Siel oli kyl iha rattosaa istuu. Aamupäivät meniki työssäoppimassa siel tavaratalossa. Kuumahan siel on ja jalat+selkä tulee iha sikakipeeks, ku ei oo tottunu seisomatyöhön. Mut ei se menoa haittaa. Siel on tosi mukava olla ja tosi kivat työkaverit.

Kaverilta lainasin yhtä mangakirjaa. Siis sellaista, missä opetetaan piirtämää mangaa. Ei siit kyl varmaa mitää tuu, mut haluun kummiski kokeilla, miten taidot riittää ja hermot kestää. Laitan tänne sit kuvii, jos saan yhtäkää töherrystä onnistumaan. Tässä vähä "esimakua" mun taidoista, ku väritin pari kuvaa aikanikuluks yks päivä.. Eipä se sama asia oo, ku piirtäminen, mut kummiski.

 Zombityttö.
Joku herutusakka.

Joo-o, huomenna pitäs mennä häihin. Meikä on kaaso ja mun mies bestman.. Toivottavast jaksan seistä korkkaireil sen muutaman tunnin. Millon mä saan huilia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti