7.8.2015

Blogihaaste

Selailin blogeja tappaakseni aikaa lähinnä, koska ei vielä väsytä tarpeeks, että nukkumaan menisin. Törmäsin hassun hauskaan haasteeseen Ateljee blogissa. Pakkoha siihe oli vastata!

Kysymyksiä, kysymyksiä... Miettii, miettii, miettii..

1. Mikä on ikimuistoisin matkakokemuksesi?

- Oon tylsä. En oo matkustellu maalimalla, vielä. Mutta ikimuistosin matkamuisto on ehottomasti Roadtrippi miehen kanssa kohti tuntematonta. Juhlittiin silloin Juhannusta ja Hääpäivää. Pikkasen enemmän matkasta löytyy täältä.

2. Mikä on ollut kaikkein rohkein tekosi?

-Kliseistä ehkä, mutta äitiys. Perheen perustaminen. Ikinä en oo ennen ryhtyny mihinkää niin pelottavaan! Mutta parasta aikaa ikinä!

3. Mikä on paras neuvo, jonka olet saanut ja keneltä olet sen saanut?

- Minuu on kyl neuvottu ja paaaljon.. mutta paras? Tähä varmaa pitäs laittaa joku filosofinen lause joltaa ihanalta ihmiseltä. Anteeksi läheiset. En keksi nyt yhtäkään parasta neuvoa.

4. Mikä on eriskoisin tai kummallisin taitosi?

- Apua! Tätä pitiki miettiä pitkään. En keksiny mitää sellasta taitoa.

5. Mitä teet kotona yksin, kun kukaan ei ole näkemässä?

- Twerkkaan! hahaha. En oo siinä ees kovin hyvä, mutta edistystä on tapahtunu. Myös laulan, jos oon sillä tuulella, enkä osaa sitäkää kovin kummoisesti.

6. Jos voisit asua missä vain, missä asuisit?

- Tässä näin. Tässä on hyvä olla!

7. Jos saisit pelastaa kotoasi vain kolme tavaraa tulipalolta, mitkä ne olisivat?

- Puhelin, ehottomasti. Lompakko (kyllä, sisältö lasketaan mukaan!) ja ulkoinen kovalevy, koska kaikki muistot on siellä. Toivon todella, että mulla on vaatteet valmiiks päällä! ha!

8. Jos saisit pitää vain yhden viidestä aististasi, mikä se olisi ja miksi?

- Näkö. Ilman muita pärjää kyllä (varmasti ilman näköäkin), mutta tahtoisin nähdä, kun lapset kasvaa ja muutenki elämä tuntuisi todella tyhjältä ilman sitä.

9. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?

-impulsiivinen, tulinen, empaattinen

10. Mikä on suurin pelkosi?

- Epäonnistumisen pelko.

11. Mikä on suurin unelmasi?

- Että voin kiikkustuolissa istuessani vanhuksena sanoa, että olen elänyt! Tehny hulluja juttuja, kertoa lapsenlapsille hauskoja tarinoita itsestäni. Enkä vaan oo eläny elämää tasapaksusti ja tylsästi.

Siinä ne. Todella pisti miettimään näin yömyöhään. Hauskaa oli. Suosittelen muitaki kokeilemaan! Haastan siis sinutki hyvä lukija. Tee tää omaan blogiisi ja linkkaa kommentteihi vastaukset nii käyn mielellään lukasemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti