18.8.2015

Tilauksia Kiinasta

Oon iha hurahtanu kännykkä krääsään. En tosin oo tilannu niitä, ku kaks kertaa. Mutta sitäki enemmän kerralla, ha!

Tilasin uuen puhelimen viime joulukuussa itelle lahjaksi. Sony Xperia Z1 Compact. Eikä siihe saa kaupoista oikein mitää kivaa, kuoria tms. Kaivelin siis netin syövereitä hetkisen ja löysin oikein mukavan sivuston, mistä tilata. Kysyin viel mieheltä mielipidettä sivustosta. Kun hän näytti virheää valoa, laitoin tilauksen menemään.


Oottaminen ei oo ollu ikinä mun juttu. Tilauksessa kesti ja kesti. Aloin jo huolestua, mutta viimein 3 viikon kuluttua ne saapui. Tilasin siis silloin pöllö suojakotelon, pöllö takakuoren ja läpinäkyvän takakuoren. Todella ihania nuo pöllö aiheiset, mutta tuo kirkas kellastu (oli kyl odotettavissa) ja siks jääny vähemmälle käytölle.


Nyt kesällä tuli sitte tilattua toinen tilaus, ku mies osti itellee uuen puhelimen. En ees muista sen merkkiä, joku outo. Iha Samsungin näkönen ja olonen tosin. Tein sitte isomman tilauksen, että mieheniki saa kuoret. Itelle tilasin sydän suojakotelon, valkosen suojakotelon (lähinnä siks, ku siinä tuli laturinjohto kaupanpäälle) ja kuvio takakuoren. Oon tosi tyytyväinen kaikkiin. Vaikkei oo tullu viel käytettyy, ku nukkuva pöllö on mun ehoton lemppari! Niin retro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti