11.8.2015

Mukava lauantai

Juhlittii pienellä porukalla mun rakasta pappaa. Se täytti lauantaina 80 vuotta. Ei siellä paljoa porukkaa ollu, muutama lähin ystävä ja sit me. Pappa oli niin iloinen, ku sitä muistettii. Laitettii pöytä oikee koreeks ja oli kaikkee tarjottavaa. Oli tosi ihana päivä.

Yllättävän onnistunut kakku, vaikken oo montaa vielä tehnykkää.

Ite vein sille mansikkatäytteisen täytekakun ja tuulettimen. Sellainen tulee varmasti tarpeeseen, ku on niin kuuma loppukesä. Mukavaa huomata, että papalla on ihmisiä ympärillä, jotka siitä välittää. Ja samalla harmikseni huomata, etten tiiä papan asioista juurikaan mitää. Mulle ei kerrota. No, mutta siihe tulee muutos, kiitos papan ystävien.

Paketoitu tuuletin ja synttärikortti rakkaalle papalle.

Pappa on mulle todella tärkeä ihminen! Jotenki aina tälläsissä tilaisuuksissa kolahtaa, että kaikki vanhenee. Täytyy käyttää koko ajan vähentyvä aika hyväks ja nähä pappaa paljon useammin!

Nopeasti näytöstä otettu kuva muistoksi.

Illalla juhlahumusta hullaantuneena päätin uudistaa mun blogin kokonaan. Tekee hyvää niin itelle kuin tälle blogilleki. En tuntunu hyvältä enää kirjottaa saman otsikon alla pitkän tauon jälkee. En kuitenkaa halunnu alottaa täysin puhtaalta pöydältäkää, koska tälle blogille kuuluu huvittava historiansa. Nauran ääneen joka kerta, ku luen vanhoja postauksia, mitä sitä onkaa mielessä liikkunu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti