6.8.2015

Ylös ja Ulos!

Nyt täytyy kyl myöntää, et oli aamulla jalat kipeät! On niin paljo rapistunu kunto, että oikee hävettää! Täs on kesä taas menny laiskotellessa ja herkkuja mässätessä, et se alkaa jo näkyä.. kevät meni niin hyvin, ku kerranki sain itteäni niskast kunnol kii ja parin kuukauden ajan lenkkeilin ja kuntoilin hyvällä sykkeellä.

Mitä sitte tapahtui? No tuli kesä. Damn you, kesä! Läheisillä alko kesälomat ja porukkaa oli meillä lomailemassa. Siihe sit loppu mun treenailut. Pari viikkoo täs nyt "suunnitellu" et maanantaina alkaa uus kausi, ku oon semmonen maanantai -alottaja. Maanantait tuli ja meni, eikä se peppu noussu ylös sohvalta millään.

Eilen sit päätin, että nyt riittää (eikä ees ollu maanantai)! Lapset, ku meni nukkumaa, puin lenkkarit jalkaan ja pakotin itteni lenkille. Oli niin ihana fiilis! Lihaksissa tuntu turhanki nopeesti, ku reippaasti painoin menee tuttua 2km lenkkiä. Lopussa ootti mukavan lyhyt, mutta jyrkkä ylämäki, jonka aina juoksen niin kovaa, ku pääsen. Kotona tuntu, et happi loppuu, mutta oli voittajafiilis!

Tänään uudestaa! Eilen se alkoi, eikä loppua näy! Tän viikon loppuun lenkkeilen päivittäin ja ensviikolla aloitan lihaskuntotreenit uudella tarmolla. Go Siinu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti